Workshop vader kind


Leuk en sportief ... Samen met je vader een workshop volgen bij Kid'z coaching.


Tijdens deze workshop gaan jullie samen de waardes van boksen ontdekken. 75 minuten gaan we werken aan je lichaamshouding, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen en weerbaarheid. Dit doen we met inzet van leuke boksspellen en bokstechnieken. Na afloop ontvangen zowel vader als kind een mooi certificaat.


De workshop vindt plaats op het buitenterrein van Thaigym te Zoetermeer. Wanneer de regels het toelaten kunnen we de workshop ook in de gym volgen. Dit hangt af van de richtlijnen die op dat moment gelden. Uiteraard zorgen we dat we alle regels omtrent het coronovirus nauwkeurig naleven.


Tijdens de workshop leren diverse bokstechnieken. Kinderen krijgen hiervan een enorme boost in hun zelfvertrouwen. En hoe leuk om dit samen met je vader te doen! Grenzen aangeven, sterk staan middels de bokshouding en kracht ervaren zijn o.a de sleutelwoorden van deze workshop.


De kosten voor deze workshop bedraagt €25,00. Dit bedrag is voor 1 ouder en 1 kind. De boksmaterialen zoals handschoenen e.d worden verzorgd door Kid'z coaching. Het enige wat u nodig heeft is een sportieve outfit en een flinke dosis energie!


Datum: zaterdagmiddag 11 juli ( tijdstip volgt spoedig)

Leeftijd: Geschikt voor alle leeftijden.

Locatie: sportschool Thaigym, Storkstraat 5 te Zoetermeer


De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen.