Weerbaarheid.

Zelfvertrouwen

Doorzettingsvermogen

Focus

Boksend Opvoeden wérkt!

Wat is Boksend Opvoeden?


Boksend opvoeden is een effectief bewezen programma waarin kinderen een training volgen die de persoonlijke ontwikkeling stimuleert.


Boksen is een sport! En deze sport biedt een unieke combinatie met de ontwikkeling van het kind. Boksen bevat waarden die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Door middel van boksspellen en het aanleren van bokstechnieken stimuleren we het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en wederzijds respect. Dit programma verbetert de mentale, fysieke en sociale kracht van het kind!


Kid'z coaching is officieel Boksend Opvoedcoach en geeft deze sportieve training in de gym van Thaigym te Zoetermeer. Hier kunnen we in een veilige omgeving het bovengenoemde aanbieden en hebben we de beschikking over diverse boksmaterialen.

Het programma kan individueel gevolgd worden waarbij ik als trainer 1 op 1 werk met het kind. Tevens is het mogelijk een groepstraining te volgen. Deze wordt een paar keer per jaar aangeboden. Data vindt u op de website en wordt ook op Facebook en Instagram vermeld.Data Groepstrainingen Boksend Opvoeden 2020!


Vanaf 11 maart 2020 starten de nieuwe groepstrainingen van Boksend Opvoeden. 5 weken lang gaan we actief aan de slag met een groep van maximaal 10 kinderen. Na deze training zult u merken dat uw kind zich sterker voelt, meer zelfvertrouwen heeft en bewuster om kan gaan met prikkels uit zijn/haar omgeving. We werken in een daarvoor geschikte sportruimte op zachte matten. Uiteraard is de veiligheid enorm belangrijk en daarom werken we nooit naar het hoofd. Na 5 weken ontvangt uw kind een certificaat Boksend Opvoeden.
Data:

3 juni - 10 juni - 17 juni - 24 juni ( eerste les heeft plaatsgevonden in maart. I.v.m het corona virus moesten we de training stopzetten. Deze wordt nu hervat op 3 juni)

14.00u - 15.00u


leeftijd:

8-12 jaar


Kosten:

€195,- per kind voor 5 lessen ( inclusief gebruik materialen)


Locatie:

Thaigym Zoetermeer

Storkstraat 5


Er is voldoende parkeergelegenheid.
Veelgestelde vragen:


Is deze training voor iedereen geschikt?


De training " Boksend Opvoeden" is voor ieder kind geschikt. Het is een laagdrempelige manier om kinderen zowel fysiek als mentaal weerbaar te maken. Kinderen hoeven geen boks-achtergrond te hebben. Neem van te voren altijd even contact met mij op als er " bijzonderheden" zijn. Zo kunnen we samen overleggen of deze training aansluit bij uw kind. Ook wanneer uw kind fysieke klachten heeft adviseer ik u om eerst even contact met mij op te nemen.


Wat moet mijn kind meenemen naar deze training?


Materialen worden verzorgd door Kid'z coaching. Hieronder wordt verstaan bokshandschoenen en binnenhandschoenen. Uw kind kan het beste makkelijk zittende ( sportieve) kleding aantrekken deze dag. We werken op blote voeten in de gym i.v.m veiligheid en hygiene. Er zijn apart jongens en meisjes kleedkamers aanwezig waar uw kind zich kan omkleden. Wanneer uw kind in het bezit is van een mondbeschermer adviseer ik deze mee te nemen. Tijdens deze training mag er niet naar het hoofd gewerkt worden maar uit extra veiligheidsoogpunt adviseren we toch een mondbeschemer.


Mag mijn kind eten en drinken meenemen?


In de gym mag niet gegeten worden. Tijdens de workshop houden we een kleine pauze waarin de kinderen allemaal iets lekkers te eten en te drinken krijgen. Uiteraard mag uw kind zelf een bidon/ flesje meenemen om tijdens de workshop uit te drinken.


Hoeveel kinderen zijn er max. tijdens deze workshop?


Uit veiligheidsoverwegingen hanteren we een maximaal aantal kinderen. In een workshop is plek voor maximaal 10 kinderen.


Hoe verloopt het met de betaling?


Wanneer u uw kind heeft ingeschreven voor deze workshop ontvangt u een factuur. Wij verzoeken u deze factuur uiterlijk 24 uur vóór aanvang van de workshop over te maken. Wanneer de betaling van de factuur niet is ontvangen door Kid'z coaching kan uw kind helaas niet deelnemen aan deze workshop.


Deze workshop vindt plaats bij aanmelding van min. 6 kinderen!