Workshop

Boksend Opvoeden


Op naar de middelbare school!


Veel ouders maken zich zorgen wanneer hun kind naar de middelbare school gaat. Hulpvragen als weerbaarheid, zelfvertrouwen, doorzetten en bewustwording komen bij ouders naar boven.


De workshop " Boksend opvoeden" is bedoelt voor kinderen uit groep 7 en 8. In deze workshop ga ik de kinderen op pedagogische wijze fysiek en mentaal uitdagen. Dit doe ik met inzet van diverse boksspellen en bokstechnieken volgens de effectieve methode Boksend Opvoeden. Uiteraard werken we veilig en netjes met elkaar. Wederzijds respect is belangrijk binnen deze sport en dit laat ik ook terugkomen in de workshop.


Na afloop van de workshop is het tevens mogelijk om uw kind aan te melden voor de 4- weekse groepstraining. Meer informatie over deze groepstraining vindt u hier.


Kosten workshop:

€ 25,- per kind

( inclusief gebruik materialen )


Datum en tijd:Leeftijd:

8-12 jaarVeelgestelde vragen:


Is de workshop voor ieder kind geschikt?


De workshop " Boksend Opvoeden" is voor ieder kind geschikt. Het is een laagdrempelige manier om kinderen zowel fysiek als mentaal weerbaar te maken. Kinderen hoeven geen boks-achtergrond te hebben. Neem van te voren altijd even contact met mij op als er " bijzonderheden" zijn. Zo kunnen we samen overleggen of deze workshop aansluit bij uw kind. Ook wanneer uw kind fysieke klachten heeft adviseer ik u om eerst even contact met mij op te nemen.


Wat moet mijn kind meenemen naar deze workshop?


Materialen worden verzorgd door Kid'z coaching. Hieronder wordt verstaan bokshandschoenen en binnenhandschoenen. Uw kind kan het beste makkelijk zittende ( sportieve) kleding aantrekken deze dag. We werken op blote voeten in de gym i.v.m veiligheid en hygiene. Er zijn apart jongens en meisjes kleedkamers aanwezig waar uw kind zich kan omkleden. Wanneer uw kind in het bezit is van een mondbeschermer adviseer ik deze mee te nemen. Tijdens deze workshop mag er niet naar het hoofd gewerkt worden maar uit extra veiligheidsoogpunt adviseren we toch een mondbeschemer.


Verplicht deze workshop mij tot iets?


Nee, deze workshop is bedoeld om ouders en kinderen kennis te laten maken met de methode " Boksend Opvoeden" Na de workshop kunt u zich inschrijven voor het 4-weekse groepstraject maar dit is uiteraard niet verplicht.


Mag mijn kind eten en drinken meenemen?


In de gym mag niet gegeten worden. Tijdens de workshop houden we een kleine pauze waarin de kinderen allemaal iets lekkers te eten en te drinken krijgen. Uiteraard mag uw kind zelf een bidon/ flesje meenemen om tijdens de workshop uit te drinken.


Hoeveel kinderen zijn er max. tijdens deze workshop?


Uit veiligheidsoverwegingen hanteren we een maximaal aantal kinderen. In een workshop is plek voor maximaal 10 kinderen.


Hoe verloopt het met de betaling?


Wanneer u uw kind heeft ingeschreven voor deze workshop ontvangt u een factuur. Wij verzoeken u deze factuur uiterlijk 24 uur vóór aanvang van de workshop over te maken. Wanneer de betaling van de factuur niet is ontvangen door Kid'z coaching kan uw kind helaas niet deelnemen aan deze workshop.


Deze workshop vindt plaats bij aanmelding van min. 6 kinderen!